Be prepared with the most accurate 10-day forecast for Chernobyl, Kyiv Oblast, Ukraine with highs, lows, chance of precipitation from The Weather Channel and Weather.com
bohen, no to my z krzynolem będziemy około 14:30 w Warszawie chcemy gdzieś iść coś pozwiedzać tak po prostu zabić nudę ,myślę ,że będziemy jedni z pierwszych ,co można uznać za gotowych do wyjazdu
będziemy jedni z pierwszych ,co można uznać za gotowych do wyjazdu
Ja jadę już w piątek
Zamieszczone przez krzynol
ja oglądam filmiki i typuję miejsca gdzie w prypeci się udać
organizator w drugiej wiadomości przesłał trochę fajnego info.
Jeden z takich co był kilka razy w strefie wysłał mi mapkę gdzie na pewno należy się udać (czerwone kropki)
aparat, aku do niego zapasowe, czołówka, baterie, do tego chyba jeszcze jedna latarka, rekawiczki, maska, ciuchy flecktarn do latania po strefie, ibuprom, panadol, stoperan!!! ładowarka do aku i fona jakaś peleryna p/deszczowa, na siebie w drogę normalne ciuchy... nie wiem, co jeszcze... aha, papier do d....
krótkofalówki z ładowarką, latarka + czołówka, aparat, rękawiczki taktyczne (brać jednorazówki?), multitool, nóż, 2x maska p. pyłkowa, apteczka...to chyba wszystko co być musi...
to ja biorę po dwie maski dla krzynola ,oolsztyniaka i dla siebie ,rękawiczki 2 pary, zapasowy telefon ,odzież do strefy ,multitool ,czołówkę ,dwie latarki ,aparat ,2KC ,płaszcz przeciwdeszczowy (foliowy jednorazowy) plecak ,zapasowe baterie do latarek
a jak z żarciem? na droge trza coś wziąć, ale nie wiem co... nie wiem w ogóle czy żarcie brać, czy w niedziele wieczorem w Sławutyczu żywimy sie jeszcze sami? trza pomyslec nad wałówką, bo głodny nie mam zamiaru chodzić...
Komentarz